Lajittele pvm:n mukaan:

15/01/2015

Iina Vuorivirta - Work in Progress -myyntinäyttely ArtekissaMuotoilija Iina Vuorivirran myyntinäyttely “Work in Progress” Artekin Esplanadin myymälässä 16.1.–7.2.

Iina Vuorivirran työskentelyssä prosessi, sen näkyminen ja tuntuminen, näyttelevät useimmiten pääroolia. Tekniikat, tekeminen ja tekijä ovat läsnä valmiissa tuotteessa tavalla tai toisella kertoen laajempaa tarinaa esineen synnystä ja suunnittelijan ajatuksen aineellistumisesta. Materiaalit ja niiden ominaispiirteiden tutkiskelu ja korostaminen ovat tärkeitä elementtejä Iinan työskentelyssä varhaisimmasta ideasta lopputulokseen saakka.

”Work in Progress” -myyntinäyttelyn teemana on Vuorivirran työpöytä. Osa työpöydällä olevista projekteista on jo valmiita, osa vielä keskeneräisiä. Myyntinäyttelyssä on esillä jo tuotannossa olevia tuotteita, kuten Vino-peili, Massproduced individualism -valaisin ja -kulho sekä katsaus keskeneräisiin projekteihin ja prototyyppeihin.

Iina Vuorivirta on Vuoden Nuori Muotoilija 2013. Vuonna 2014 hänet valittiin Suomen ehdokkaaksi pohjoismaisen Nova-muotoilupalkinnon saajaksi.

Lehdistötiedote. 

 

Edellinen 66 / 112 Seuraava