Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

Aito joulu

Tervetuloa tutustumaan Artek Helsinki -myymälän jouluun!

Floor-Light-A808-Stool-60-Teatrolley-900-Riihitie-Plant-Pot-B-White-1980192
Tarjoiluvaunu 900 yhdessä A808 lattaiavalaisimen kanssa muodostavat klassisen kauniin yhdistelmän

Artek Helsinki -myymälässä valmistaudutaan jouluun ja pohditaan, millainen on aito joulu. Joulu on säilynyt keskitalven juhlana, jossa traditiolla on merkitystä. Muistelemme lapsuuden jouluja, noudatamme vanhempiemme meihin juurruttamia tapoja tai luomme uusia. Jouluun kuuluu yhtä olennaisesti kiire ja rauha. Jollekin aito joulu tarkoittaa suvun kokoontumista yhteen: jouluherkkujen alla notkuvia pöytiä, avattuja vuodesohvia ja iloista naurua. Toinen löytää joulurauhan, tunnelmoi kynttilänvalossa kauniiden asioiden ympäröimänä ja antaa itsensä levähtää. Parhaassa tapauksessa jouluun kuuluu hetkittäin molempia tunnelmia.

Myymälämme jouluvalikoimaan ja esillepanoon olemme valinneet luonnonläheisiä sävyjä ja aitoja materiaaleja: puuta, nahkaa, villaa, messinkiä ja keramiikkaa. Materiaalit, joissa luonto on läsnä ja joihin aika saa jättää jälkensä, osoittavat, että aitoon kuuluu aina ripaus epätäydellisyyttä.

Joulun lahjavalikoimamme on koostettu maailmalta ja kantavana teemana kaikissa valinnoissa on sekä designin että materiaalien aitous.

Jouluasumme on rauhallinen ja toivotamme asiakkaamme viivähtämään meillä hetken – hengähtämään ja inspiroitumaan. Jos joulupöydän ääreen kerääntyy vuosi vuodelta isompi sakki, Artek Helsinki -myymälän valikoimasta löytyvät jakkarat ja tuolit koko joukolle. Yhtälailla valikoimastamme löytyvät aidot lahjat, joista on lahjan saajalle iloa pitkään. Autamme mielellämme lahjojen valitsemisessa ja paketoimisessa.

Riihitie-Plant-Pot-B-White-Teatrolley-900-Pendant-Light-A330S-Golden-Bell-Savoy-1980200

900 TARJOILUVAUNU
Alvar Aalto 1937

Tänä jouluna Artek Helsinki tuo valikoimaansa erikoisversion klassikkotarjoiluvaunusta, jonka kaakeleihin on valittu lämmin punatiileen vivahtava sävy. Tuotetta valmistetaan rajoitettu erä ja se on saatavana ainoastaan Artek Helsinki -myymälästä. 2850 €

Lisää uutisia