Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

Artek Imm Cologne -messuilla 2020

Artek esittelee valikoimastaan neljä monikäyttöistä massiivipuutuolia, joiden mukana on myös tuotantoon palaava Ilmari Tapiovaaran suunnittelema Aslak-tuoli.

Imm_Cologne_2020_Photo_Eduardo_Perez-3283454

“One Chair is Enough” kiteyttää Artekin sanoman imm colognessa 2020, jossa valokeilaan nousevat monikäyttöiset Atelier-tuoli, 611 tuoli, Domus-tuoli ja uudelleen tuotantoon palaava Aslak-tuoli. Nämä massiivipuiset tuolit eivät ole sidottuja erityiseen tilaan tai toimintoon, vaan palvelevat monissa eri tiloissa ja käyttötarkoituksissa. Tuolien vahva mutta samalla rauhallinen muotokieli mahdollistaa niiden soveltuvuuden monenlaisiin eri ympäristöihin aina kodeista julkitiloihin. Käytännölliset ja käyttöä kestävät tuolit tuovat kauneutta arkeen.

Alkuperäisyys, pitkäikäisyys ja kestävän kehityksen mukainen valmistustapa ovat ominaisuuksia, joita hyvältä muotoilulta odotetaan tänä päivänä tehden Artekista ajankohtaisemman kuin koskaan. Jo yli 80 vuoden ajan vastuullisuus on toteutunut Artekin raaka-ainehankinnassa ja valmistustavassa. Artek-tuotteet ovat muotokieleltään ajattomia ja niiden valmistuksessa käytetään uusiutuvia luonnonmateriaaleja. Kerran hankitun Artek-tuotteen käyttöikä on loputon, sillä tuotteet ovat helppohoitoisia, helposti korjattavia ja ne soveltuvat luontevasti eri käyttötarkoituksiin.

Imm_Cologne_2020_Photo_Eduardo_Perez_-3283455

Artek imm cologne -messuilla 2020

13.– 19.1.2020

Ma – pe: 9 – 18

La: 10 – 18

Su: 10 – 17

Halli 2.2, osasto C015

Lisää uutisia