Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

“Landscape of Design” Artek Tokio -myymälässä

Tokion vuosittaisen design- ja taidefestivaalin, DESIGNARTin aikaan Artek Tokio esittelee Koichi Futatsumatan Artekille suunnitteleman Kiulu-penkin.

Landskape_of_Design_Tokyo_2019_Photo_Kentaro_Kakizaki_2

Tokion vuosittaisen design- ja taidefestivaalin, DESIGNARTin aikaan Artek Tokio esittelee Koichi Futatsumatan Artekille suunnitteleman Kiulu-penkin. Myymälään on rakennettu Futatsumatan suunnittelema installaatio “Landscape of Design”, jossa monikäyttöinen penkki esitellään useissa arkisissa tilanteissa. Näyttely jatkuu myös ikkunassa olevassa Kiulu-penkkiesillepanossa, jonka taustalla nähdään valokuvaaja Nao Tsudan maisemakuvia Suomesta. Näyttely on esillä 16.10.–18.11.2019.

Landskape_of_Design_Tokyo_2019_Photo_Kentaro_Kakizaki_1

Kiulu-penkki esiteltiin ensi kerran Milanon designviikoilla osana Artekin Suomen ja Japanin 100-vuotisia diplomaattisuhteita juhlistavaa FIN/JPN-ystävyyskokoelmaa. Nimensä ja muotonsa Futatsumatan penkki on saanut suomalaisesta kiulusta ja vastaavasta japanissa käytettävästä vesiastiasta. Molempien maiden kylpemiskulttuurit toimivat Kiulu-penkin suunnittelun innoittajina.

Katso Artek Tokyo“Landscape of Design” Artek Tokyo -myymälässä 16.10. – 18.11.2019

Artek Tokyo

5-9-20 Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo

+813 6427 6615

artektokyo@artek.fi

Lisää uutisia