Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

Tyyneltämereltä Itämerelle: yhteistyössä Artek + Heath

Kahden käsityötaitoa ja kauneutta arvostavan yrityksen versio Artekin klassikosta.

Heath-x-Artek-1

Artek ja Heath jatkavat luovaa yhteistyötään 60 jakkarasta toteutetulla kolmiosaisella erikoiserällä, joka julkaistaan osana Heathin vuoden 2021 kesäkauden mallistoa.

Tällä kertaa Heath versioi Artekin 60 jakkaran Tyynenmeren ja Itämeren rannikkojen lukemattomien sinisten sävyjen innoittamissa väreissä. Energisoivia, puhtaan ja universaalin sinisiä sävyjä edustavat ”Moonstone”, ” Bright Blue” ja ” Glacier”.

Heath-x-Artek-4
Toisiinsa lomittuvat jakkarat Itämeren rannalla...
20210524_DYarra_Heath_Artek_0420-min-1
...ja toisella puolella maailmaa Tyynenmeren rannalla.

Heathin kolmiosaisen jakkarasarjan jalkojen pituuksien ansiosta niistä saa rakennettua leikkisiä asetelmia. Toistensa lomaan pinottuna niihin muodostuu mukavan putouksellinen profiili, päällimmäisen jakkaran jalkojen ollessa kuitenkin yhä tukevasti maassa.

Heath Ceramics sai alkunsa vuonna 1948 pienimuotoisena keramiikkapajana, jonka perustivat Brian ja Edith Heath. Sittemmin Sausalitossa ja San Franciscossa toimiva Heath on kasvanut ajattomien, tinkimättömän laadukkaiden design-tuotteiden suunnittelijaksi ja tuottajaksi. Artekin lailla Heath on sitoutunut tuottamaan korkealaatuisia, käsityötaitoon perustuvia tuotteita.

Yhteistyön tuloksena on syntynyt oivaltava sinisen sävyissä hehkuva erikoisjakkarasarja, joka ilmentää yritysten yhteensä yli 150 vuoden muotoilu- ja valmistuskokemusta. Tässä kolmiosaisessa jakkarasarjassa yhdistyvät Heathin keramiikan ja värien sekä Artekin puun tuntemus.

Jakkara 60 Kolmiosainen sarja on saatavana 22.6.2021 alkaen vain Heathin showroomeissa Yhdysvalloissa sekä verkkokaupassa osoitteessa https://www.heathceramics.com/.

Lisää uutisia