Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

Artek ja BLESS luovat yhdessä "BLESS N°60 Lobby Conquerors" -tilan Chicagon arkkitehtuuribiennaaliin

Artek has joined forces with conceptual label BLESS to create a special lounge of “Lobby Conquerors”.

Artek_Bless_Chicagoarchitecturebiennial_002_Photo_Stevehall_Square

Artek ja berliiniläis-pariisilainen BLESS ovat yhdessä luoneet tilan "BLESS N°60 Lobby Conquerors" tilauksesta Chicagon arkkitehtuuribiennaaliin.

Artek on biennaalin virallinen kalustekumppani. Biennaalin teemana on Make New History, ja sen on kuratoinut Artistic Directors -yrityksestä Sharon Johnston ja Mark Lee arkkitehtitoimisto Johnston Markleesta Los Angelesista. Näyttely on avoinna 16.9.2017-7.1.2018.

BLESS N°60 Lobby Conquerors on kytköksissä BLESS N°07 Livingroom Conquerors (1998) -sarjaan, joka tarjoaa kalusteita yksityiskäyttöön. Chicago Cultural Centerin tilassa ideat ovat laajentuneet, ja tilaan on saatu inspiraatio rakennuksen väreistä ja materiaaleista.

Vaatteiden ja sirpaloituneiden arkkitehtuuristen lisäysten kautta Ilmari Tapiovaaran suunnittelemat ikoniset Kiki nojatuolit ovat muunnettu pieniksi "architurniture" yksiköiksi. Samalla Tapiovaaran Lukki tuolit (1954) on puettu karvaisiin asusteisiin, haastaen ja kutsuen vieraat istumaan. Tapiovaaran klassiset Kiki penkit viimeistelevät tilan. Aulasta on tullut romanttinen tila, jossa ihmiset ja huonekalut kohtaavat.

Lue lisää BLESS:stä ja biennaalista oheisesta tiedotteesta (englanniksi).

Artek_Bless_Chicagoarchitecturebiennial_001_Photo_Stevehall_Jpg

Lisää uutisia