Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

“Ronan & Erwan Bouroullec / Art & Technology” Artek Tokiossa ja Cibonessa

Tokion vuosittaisen design- ja taidefestivaali, DESIGNARTin, aikaan Ronan & Erwan Bouroullecin suunnittelemat Rope-tuoli ja Tupla-seinäkoukku lanseerataan kahdessa myymälässä.

201020_artek_0028

Nyt Artek Tokiossa ja Cibonessa esillä olevat "Ronan & Erwan Bouroullec / Art & Technology" -installaatiot ovat arkkitehtitoimisto Flooat, Inc:in käsialaa. Arkkitehdit saivat inspiraationsa Rope-tuolin ja Tupla-seinäkoukun mutkattomista materiaaleista. Tuotteiden muotokieltä ja tuotantomenetelmiä korostavissa installaatioissa Rope-tuoli ja Tupla-seinäkoukku ovat osana tilallista kokemusta.

201020_artek_0019

Artek Tokio -myymälän installaatiossa arkkitehdit hyödynsivät kankaita ja kasveja viittauksena suunnittelijoiden Rope-tuolista tekemiin luonnoksiin, korostaen näin taiteen (Art) roolia. Cibonessa painotus on puolestaan tekninen (Technology), ja samoista näyttelyrakenteista huolimatta installaatiot ovat keskenään hyvin erilaiset.

201020_artek_0005
201020_artek_0003

Molemmat installaatiot ovat esillä 3.11.2020 asti. Katso lisää kuvia myymälöiden instagram-tileiltä @artekjapan ja @cibone_tokyo.

Näyttelysuunnittelu: Flooat, Inc. @flooat_jp
Kuvat: Akihide Mishima @akihidemishima
Erityiskiitokset: Iittala / Flos / Kvadrat

Lisää uutisia