Looks like you are visiting artek.fi from Finland. If you like, switch to another website version.

Uudelleenvyöttäminen

Opas Artek-huonekalusi satulavöiden uusimiseen

Perinteisen verhoilun rinnalla Alvar Aalto suosi kalusteissaan pellavasatulavyötä. Tuolin linjakkuutta korostava, 100 % luonnonmateriaalia oleva satulavyöpunonta on kevyt ja hengittävä.

Chair 611 Aalto Table 91 Riikka Kantinkoski3 2599282

Vuosien saatossa pellavavyöt voivat kulua ja menettää kimmoisuuttaan, jolloin ne on hyvä vaihtaa uusiin. Artekin tuotteet ovat suunniteltu pitkäikäisiksi, joten uudelleen vyöttämällä on helppo jatkaa tuolin käyttöikää useiksi vuosiksi eteenpäin.

Tähän oppaaseen on koottu kaikki satulavöiden uusimiseen tarvittavat tiedot sekä vaiheittaiset ohjeet ammattiverhoilijoille Alvar Aallon 611 tuolin uudelleen vyöttämiseksi. Löydät PDF-version oppaasta täältä.

Pellavasatulavyötä on saatavana 50 metrin rullissa, joilla paikalliset verhoomot voivat verhoilla tuotteita uudelleen. Vyöt ovat valmistettu 100 % pellavasta, jotka ovat kudottu Saksassa italialaisella langalla. Pellavasatulavöitä ei ole käsitelty kemiallisesti tai likaahylkivillä aineilla.

Marraskuusta 2018 alkaen uusi laatu, joka säilyttää paremmin kimmoisuutensa voimakkaasti kierretyn langan ja esivenytyksen johdosta. Satulavyötä on saatavana seuraavissa kuudessa eri värissä:

Pellavasatulavyön minimitilausmäärä on 50 metriä. Löydät alhaalta menekin määrän metreissä kutakin tuolimallia kohden.

*Tämä tuote ei enää ole tuotannossa.

Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät kartalta.