Jo viisi vuotta Keskuskadulla

Artek Helsinki -myymälä avasi uusissa tiloissaan Keskuskadulla 17.3.2016. Juhlan kunniaksi valmistimme erikoisversiot 901 tarjoiluvaunusta ja 60 jakkarasta.

Tea-Trolley-901-Stool-60-honey-stained_mailer

Artek Helsinki -myymälän avaamisesta uusissa tiloissaan tulee 17.3.2021 kuluneeksi jo viisi vuotta. Keskuskadulla olemme jatkaneet 30-luvulla alkanutta Artekin traditiota: myymälä toimii näyttämönä kotimaiselle muotoilulle, kuratoitu valikoima tuo sävyjä maailmalta ja vaihtuvat näyttelyt taiteen, muodin ja muotoilun alueilta tarjoavat uusia näkökulmia. Tänä päivänä kivijalkamyymälän tehtävänä on toimia inspiroivana tilallisena kokemuksena, kohtaamispaikkana ja henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun kotina. Odotamme jo kovasti, että voimme taas kutsua teitä ystäviämme koolle tapahtumien merkeissä. Maltetaan kuitenkin vielä ja pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Juhlistaaksemme Keskuskadulle juurtunutta myymäläämme olemme valmistaneet hunajapetsatut erikoiserät sekä 60 jakkarasta että 901 tarjoiluvaunusta. Nämä tuotteet ovat saatavana ainoastaan Artek Helsinki -myymälästä.

Stool-60-curly-birch-honey-stained_above
60 jakkaran hunapetsatussa erikoisversiossa on visakoivuinen istuin. Hinta 325 €.
Tea-Trolley-901-honey-stained_cut_out_web
901 tarjoiluvaunun hunajapetsatussa erikoisversiossa on koivuviiluiset tasot ja mustaksi maalattu työntöaisa. Hinta 2300 €.

Visakoivun kiharaiset puunsyyt epäsäännöllisine vuosikasvuineen muodostavat kauniisti loimuavan kuvion. Harvinaisuutensa vuoksi sitä käytetään useimmiten vain pienemmissä esineissä, kuten puukoissa ja kulhoissa. Nyt valmistetussa erikoiserässä istuimen visakoivuviilu antaa jakkaroille omaleimaisen ilmeen ja tekee jokaisesta ainutlaatuisen. Huolellisen, yli 40 vaihetta sisältävän valmistusprosessin päätteeksi, käsityönä viimeistelty jakkara on petsattu lämpimällä hunajansävyllä.

Turvallinen asiointi

Artek Helsinki -myymälä on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10–18 ja toivotamme sinut tervetulleeksi. Taataksemme turvalliset olosuhteet sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme olemme rajoittaneet asiakasmäärän kerrallaan 15 henkilöön. Pyydämme käyttämään asioidessasi kasvosuojainta. Myymälässämme on käytettävissäsi käsidesiä heti sisääntulon yhteydessä ja tarjoamme mielellämme kertakäyttöisen kasvosuojaimen, mikäli omasi ovat päässeet loppumaan. Huolehditaan yhdessä myös turvaväleistä.

Halutessasi voit ottaa meihin yhteyttä ja sopia yksityisestä käynnistä aukioloaikojen ulkopuolella. Myös sisustussuunnittelijallemme voi varata ajan aukioloaikojen ulkopuolelle keskiviikkoisin ja torstaisin tai sopia etätapaamisesta.

Kaikki tuotteisiin liittyvät tiedustelut ja tilaukset voit tehdä halutessasi etänä sähköpostilla osoitteeseen artekhelsinki@artek.fi tai puhelimitse numeroon +358 (0)10 617 3480. Huomioimme toiveesi myös tuotteiden toimituksessa: tuotteesta riippuen nouto myymälästä, postitus tai kotiinkuljetus onnistuvat.

Tervetuloa!

Katso myös

Artek Helsinki
Keskuskatu 1 B
00100 Helsinki
puh. 010 617 3480
artekhelsinki@artek.fi
ma-la 10:00 – 18:00