Välkommen att inspireras!

Välkommen att inspireras!

Vi har öppnat en egen hemsida för Artek Helsinki, där vi bjuder på inspiration och information angående nyheter, evenemang, kampanjer samt annat aktuellt.

Flaggskeppsaffären Artek Helsinki på Centralgatan i Helsingfors erbjuder inspiration i två våningar. I sortimentet ingår klassiker och nyheter av Artek, Vitra och betydande inhemska och utländska designmärken. Dessutom berikas sortimentet av utvalda säsongsprodukter. Välkommen!

Skogen är julens tema i Artek Helsinki

Skogen är julens tema i Artek Helsinki

Temat för vintern 2020–21 i Artek Helsinki-butiken är skogen och människans relationen till skogen.

Hemmet är andligt och fysiskt en trygghamn

Hemmet är andligt och fysiskt en trygghamn

Sara Karlsson är företagare inom kommunikationsbranschen. Till vardags bor hon ofta ute i världen, men i år har hon hållit till i Ulrikasborg.

Skogstankar och minnen

Skogstankar och minnen

Kirsikka Simberg är en stylist som bor i centrum av Helsingfors och som är en av bloggarna på Musla.fi och en programledare på podden Tuplakääk.

Artek, Minna och skogen

Artek, Minna och skogen

Minna Jones är inredningsdesigner och stylist. Länge trodde hon att hon bara var stadsbo, men det har visat sig att skogen ger henne ett inre lugn.

Vadarstövlar i tamburen  – en vinter hemma och i fjällen

Vadarstövlar i tamburen – en vinter hemma och i fjällen

Marinella “Monni” Himari är en författare som bor i norska Lakselv. Hennes verk “Erältä, eräistä” ingår i Artek Helsinki-butikens sortiment.

Skogen är en motvikt till stadens puls

Skogen är en motvikt till stadens puls

Jenny Carlsson är fotograf och stylist. Hennes familj på fem personer bor nära naturen i norra Helsingfors. Omkringliggande skogsområden är källor till frid och insipration för dem.

Läs också

Artek Helsinki
Centralgatan 1 B
00100 Helsingfors, Finland
tel. +358 10 617 3480
artekhelsinki@artek.fi
må-lö 10:00 – 18:00