Lajittele pvm:n mukaan:

02/08/2017

Osallistu kuvakilpailuun Instagramissa

 

Mistä pidät eniten myymälässämme? Mikä on sinun lempikohtasi?

Osallistu Artek Helsinki -myymälän kuvakilpailuun Instagramissa 1.-13.8.2017. Seuraa Artek Helsinkiä Instagramissa ja jaa kuva lempikohdastasi myymälässä tunnisteilla #ihanparasta @artekhelsinki. Kerro kommenteissa mitä kuvassa on ja miksi siitä pidät.

Arvomme osallistujien kesken 14.8.2017 kaksi Jopsu Ramun grafiikalla silkkipainettua 60 jakkaraa (arvo 250 €), joita on valmistettu rajoitettu erä myymälämme Tehdasvierailu-kesänäyttelyyn. Arvonta suoritetaan 14.8.2017 ja voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä. Kilpailun säännöt löytyvät alta. Instagram-kuvakilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Artek oy ab, Lönnrotinkatu 7, 00120 Helsinki

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 1.-13.8.2017.

Osallistuminen
Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla valokuva tai video Instagramissa lempipaikasta Artek Helsinki -myymälässä tunnisteilla #ihanparasta ja @artekhelsinki. Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla kuvalla ja/tai videolla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon.

Osallistujan tulee omistaa kaikki oikeudet julkaisemiinsa kuviin ja videoihin sekä hankkia suostumus kuvien ja videoiden käyttöön kaikilta niissä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Osallistuja vastaa kuvien ja videoiden sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt.

Oikeudet kuviin ja -videoihin
Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää kilpailuun ladattuja kuvia ja videoita kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa ilman erillistä korvausta ja suostumusta.

Palkinnot
Arvomme osallistujien kesken kaksi Jopsu Ramun grafiikalla silkkipainettua 60 jakkaraa (arvo 250 €), joita on valmistettu rajoitettu erä myymälämme Tehdasvierailu-kesänäyttelyyn. Arvonta suoritetaan 14.8.2017.

Yksi henkilö voi voittaa vain yhden palkinnon. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai tavaraksi. Palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä. Voittajat vastaavat itse kaikista muista palkintojen lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Voitoista ilmoittaminen
Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Tämä edellyttää, että osallistuja seuraa Artek Helsinkiä (@artekhelsinki) Instagramissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Voittajien nimet julkaistaan Artek Helsingin Instagram-tilillä.

Henkilötiedot
Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.

Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä ja niitä koskevia kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Edellinen 2 / 112 Seuraava