Lajittele pvm:n mukaan:

06/04/2017

Woodnotes pop up juhlistaa yrityksen 30-vuotista taivalta

Jo 30-vuotisjuhlaansa viettävän Woodnotesin harmonisia ja ekologisia paperinarutuotteita on myyty Artekissa alusta alkaen. Juhlan kunniaksi Artek Helsinki -myymäläämme avautuu Woodnotes pop up, joka esittelee uusinta mallistoa aina 6. toukokuuta asti. Tarjoamme etuna Woodnotes-verhojen ostajalle asennuksen ja mittauksen veloituksetta.

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan tunnettu designyritys. Woodnotesin tuotteet peilaavat vahvasti suomalaisen designin henkeä: yksinkertaisuutta, harmoniaa ja käytännöllisyyttä. Selkeät, aikaa kestävät geometriset kuviot ilmentävät puhtaiden luonnonmateriaalien ominaisuuksia

     

Tervetuloa tutustumaan

Pop upista löytyy valikoima Woodnotesin uusimman kokoelman mattoja, verhoja, tyynyjä ja säilyttimiä sekä uutuuksia kuten ulkotiloihin soveltuvat säkkituolit. Woodnotesin edustaja on paikalla kertomassa tuotteista la 8.4. klo 11-17.

Etu verhojen ostajalle

Tarjoamme verhojen ostajalle verhojen mittauksen ja asennuksen veloituksetta. Etu on voimassa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla asuville asiakkaillemme 6.4.-6.5.2017. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle veloitamme kilometrikorvauksen.

Katso Artek Helsinki -myymälän aukioloajat ja yhteystiedot. 

Edellinen 9 / 112 Seuraava