Lajittele pvm:n mukaan:

20/02/2017

Klassikoiden uusi korkeus

Päivitimme Alvar Aallon tuoli- ja pöytäklassikot uuteen, entistä mukavampaan korkeuteen. Samalla täydensimme valikoimaa mustalla ja valkoisella vaihtoehdolla. Ensimmäiset mallit ovat saapuneet myymäläämme, tervetuloa tutustumaan!

Alvar Aalto suunnitteli klassikoiksi muodostuneet Artekin tuolit ja pöydät 1930-luvulla. Sen jälkeen ihmisen keskipituus on kasvanut. Jotta tuolit ja pöydät soveltuisivat paremmin nykyihmisen mittoihin, L-jalkamallistoon kuuluvien tuotteiden korkeutetta on korotettu kahdella sentillä. Lisäksi tuoleissa on nyt vakiona huopanastat. Muutos koskee seuraavia malleja:

Uutuuksia

Toivottuna lisänä Artekin valikoimaan ovat L-jalkakokoelman pöydät ja tuolit kokonaan mustana ja valkoisena.

Lisäksi Artek juhlistaa Suomen itsenäisyyden satavuotista taivalta lanseeraamalla valikoiman Aallon L-jalkatuotteita kivenvalkoisena ja uusissa linolevyn sävyissä. Suomi 100 -juhlatuotteet ovat saatavilla koko juhlavuoden ajan.

Uudet korkeudet jo saatavana

Nyt tilattavat tuolit ja pöydät toimitetaan uusissa korkeuksissa. Vanhoja, matalampia malleja on saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää, ja sen jälkeen tilauksesta siirtymäkauden ajan, ainakin vuoden 2017 loppuun asti.

Uusi korkeus on toivottu parannus. Sekä tuolit että pöydät sopivat useammille käyttäjille ja erilaisiin kohteisiin. Koon muutos lisää käyttömukavuutta ja yhteensopivuutta nykystandardin mukaisesti suunniteltuihin tuoleihin ja pöytiin.

Tervetuloa tutustumaan!

Eroa uuden ja vanhan korkeuden välillä on vaikea nähdä, mutta sen tuntee. Ensimmäset mallit ovat jo saapuneet myymäläämme ja lisää uutuuksia on tulossa kevään mittaan. Tervetuloa kokeilemaan!

Edellinen 14 / 110 Seuraava