Artek Helsinki

Artek Helsinki

Keskuskatu 1B
00100 Helsinki
ma-pe 10-19, la 10-18
Puh: +358 (0)10 617 3480
Sähköposti: artekhelsinki@artek.fi

Artek Helsinki –lippulaivamyymälä tarjoaa inspiraatiota kahdessa kerroksessa. Myymälän valikoima on kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos Artekin omista sekä kotimaisten ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikoista ja uutuuksista. Lisäksi valikoimaa rikastuttavat tarkoin valikoidut sesonkiluonteiset tuotteet sekä vaihtuvat näyttelyt taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun parista.

Myymälästä löytyy Stool Customization Workshop, josta kukin voi poimia Artekin jakkaraan mieleisensä osat. Toisen kerroksen Kirjakioski tarjoaa visuaalisesti ja sisällöllisesti kiinnostavan otoksen kirjoja ja lehtiä. Lisäksi myymälästä on saatavilla yhdessä helsinkiläisen Innogreenin kanssa toteutettu huonekasvivalikoima. Valikoima mattoja ja kankaita löytyy toisesta kerroksesta. Lauantaisin myymälässä on teehuone, jonne voi tulla nauttimaan kupin haudutettua teetä. 

Artek on liike, jonka tarkoitus on tuoda design osaksi jokaisen arkea. Tervetuloa viettämään aikaa, inspiroitumaan, tapaamaan ystäviä, tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin ja ennen kaikkea huonekaluihin ja valaisimiin. Seuraa myymälän vaihtuvaa tapahtuma- ja näyttelytarjontaa Facebook-sivuiltamme. 

Palvelut

Myymälä tarjoaa asiantuntevaa apua sisustussuunnitteluun, verhoilu- ja ompelupalveluja sekä kuljetus- ja asennusspalveluita. Myymälään voi myös tehdä lahjalistan merkkipäiviä ja häitä varten sekä ostaa lahjakortteja. Palveluistamme voi lukea lisää täältä.

Myymälässä tapahtuu 

7.9.-7.10. 124° Installaatio

08/09/2017

Artek esittelee 124°-peilit, Aalto-riippuvalaisimen ja Zebra-tekstiilejä Maison & Objet -messuilla

Artek esittelee Daniel Rybakkenin uuden 124° -peilisarjan Pariisin Maison & Objet- messuilla syyskuussa 2017. Samassa yhteydessä lanseerataan uusi versio Alvar Aallon Kultakello-nimellä tunnetusta A330S-riippuvalaisemesta sekä uusi Zebra-sarjaa täydentävä tekstiilimallisto.

Lue lisää

06/09/2017

Iisa Maaranen - "Valo tihkuu läpi"

 Valolla on aina niissä merkittävä rooli, se ikään kuin tihkuu läpi. Valo korostaa kokemusta, on hyvä väline siitä kertomiseen. Valo pystyy esittämään tunnelmia. Valossa voi tietenkin nähdä myös symbolisen tason: minun maalauksissani se on usein jotain kaiken läpäisevää.

Lue lisää

06/09/2017

Man Yau - ”Ajattelen väreillä"

Olen aina tehnyt värien kautta, kaikki luonnoksenikin on tehty suoraan väreillä. En osaa oikeastaan ajatella ilman niitä. Tai pikemminkin ajattelen väreillä."

Lue lisää

06/09/2017

Jenni Tuominen - "Hauskuus on tärkeää"

"Hauskuus on tärkeää kaikessa tekemisessä. Eihän kukaan halua olla otsa rypyssä.”

Lue lisää

06/09/2017

Paavo Halonen - “En halua tuottaa turhia asioita maailmaan”

"Käytän paljon valmiita muotoja ja esineitä, nautin luonnosta löytyneistä asioista sellaisenaan. Pidän muodoista, jotka tuntuvat mukavilta ja pehmeiltä. Muokkaan niitä, mutta en muokkaa niitä loputtomiin. Paras teos on sellainen, jota haluaa käydä vähän koskettelemassa.”

Lue lisää

06/09/2017

Matti Söderkultalahti – ”Puulla on puun tahto”

"Ei ole olemassa kahta samanlaista puuta, jokainen on oma yksilönsä. Mitä nopeammin puu on kasvanut, sitä kovempi tahto sillä on elää ja muotoutua. Ja sitä vaikeampi sitä on käsitellä, se lähtee vääntyilemään jo sitä sorvatessa. Mutta juuri se on mielenkiintoista ja haastavaa. Lopputulos syntyy aina vuorovaikutuksessa puun kanssa."

Lue lisää

19/07/2017

Suunnittele oma designikonisi: 5+1 etu Eames Plastic Chair -tuoleista 15.7.-30.9.2017

5+1 etu Eames Plastic Chair -tuoleista 15.7.-30.9.2017

Lue lisää

05/01/2015

Artek-tili - joustava maksutapa

Artek-tili on joustava, helppo ja järkevä tapa rahoittaa huonekaluostoksesi. Tämä maksutapa on erityisen ihanteellinen silloin, kun haluat käyttää sisustussuunnittelupalveluamme ja uusia kerralla suuremman sisustuskokonaisuuden. Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi netissä tai avata sen Artekin myymälässä ennen ostoa. Luotonantaja on Resurs Bank AB. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Lue lisää