Artek Helsinki

Artek Helsinki

Keskuskatu 1B
00100 Helsinki
ma-pe 10-19, la 10-18, to 17.8. klo 10-16.30
Puh: +358 (0)10 617 3480
Sähköposti: artekhelsinki@artek.fi

Artek Helsinki –lippulaivamyymälä tarjoaa inspiraatiota kahdessa kerroksessa. Myymälän valikoima on kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos Artekin omista sekä kotimaisten ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikoista ja uutuuksista. Lisäksi valikoimaa rikastuttavat tarkoin valikoidut sesonkiluonteiset tuotteet sekä vaihtuvat näyttelyt taiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun parista.

Myymälästä löytyy Stool Customization Workshop, josta kukin voi poimia Artekin jakkaraan mieleisensä osat. Toisen kerroksen Kirjakioski tarjoaa visuaalisesti ja sisällöllisesti kiinnostavan otoksen kirjoja ja lehtiä. Lisäksi myymälästä on saatavilla yhdessä helsinkiläisen Innogreenin kanssa toteutettu huonekasvivalikoima. Valikoima mattoja ja kankaita löytyy toisesta kerroksesta. Lauantaisin myymälässä on teehuone, jonne voi tulla nauttimaan kupin haudutettua teetä. 

Artek on liike, jonka tarkoitus on tuoda design osaksi jokaisen arkea. Tervetuloa viettämään aikaa, inspiroitumaan, tapaamaan ystäviä, tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin ja ennen kaikkea huonekaluihin ja valaisimiin. Seuraa myymälän vaihtuvaa tapahtuma- ja näyttelytarjontaa Facebook-sivuiltamme. 

Palvelut

Myymälä tarjoaa asiantuntevaa apua sisustussuunnitteluun, verhoilu- ja ompelupalveluja sekä kuljetus- ja asennusspalveluita. Myymälään voi myös tehdä lahjalistan merkkipäiviä ja häitä varten sekä ostaa lahjakortteja. Palveluistamme voi lukea lisää täältä.

Myymälässä tapahtuu 

12.6.-31.8. Kesänäyttely

19/07/2017

Suunnittele oma designikonisi: 5+1 etu Eames Plastic Chair -tuoleista 15.7.-30.9.2017

5+1 etu Eames Plastic Chair -tuoleista 15.7.-30.9.2017

Lue lisää

05/01/2015

Artek-tili - joustava maksutapa

Artek-tili on joustava, helppo ja järkevä tapa rahoittaa huonekaluostoksesi. Tämä maksutapa on erityisen ihanteellinen silloin, kun haluat käyttää sisustussuunnittelupalveluamme ja uusia kerralla suuremman sisustuskokonaisuuden. Voit hakea tilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi netissä tai avata sen Artekin myymälässä ennen ostoa. Luotonantaja on Resurs Bank AB. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.

Lue lisää